السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اولا اشكر الاخت الكريمة اللى ليها الفضل فى اسعاد ابنائى اللى بيحبوا اللنشون جدا وبصراحة هى صاحبة الفضل الاول اشكرها جدا جدا جدا
انا بس اضفت الى الانشون اضافات بسيطه وانا هكتب لكم المقادير للى ما شفش الطريقة
المقادير
الاخت كتب عن 3قطع جبنه مثلثه انا حطيت جبنه شيدر بالزيتون والله بتكون افضل و3حبهان و3فصوص ثوم ونصف كوب زيت و 3معالق دقيق و2مكعب مرقة دجاج و 3بيضات وانا اضفت حبة فلفل اسمر وشوية جنزبيل وبالنسبه للون انا جبت لون احمر من عند العطار وحطيت مثل راس الدبوس كما قالت الاخت العزيزة
الطريقة
نضرب كل المقادير فى الخلاط كلهم بس افركى مرقة الدجاج وخرطى الثوم وتكونى محضره ثلاثة اكواب من الالومنيوم اوالاستنلس حسب المتاح وتصبى كل كوب لغاية نصه فقط علشان بيفور وتحطيهم فى حله بها ماء وتضعيهم على النار ومتفتحيش عليهم الا بعد نص ساعة و كمان تطفى عليهم النار واتركيهم حتى ان يبردوا تماما وان شاء الله هتكلى احلى لنشون
اولا اشكر الاخت الكريمة اللى ليها الفضل فى اسعاد ابنائى اللى بيحبوا اللنشون جدا وبصراحة هى صاحبة الفضل الاول اشكرها جدا جدا جدا
انا بس اضفت الى الانشون اضافات بسيطه وانا هكتب لكم المقادير للى ما شفش الطريقة
المقادير
الاخت كتب عن 3قطع جبنه مثلثه انا حطيت جبنه شيدر بالزيتون والله بتكون افضل و3حبهان و3فصوص ثوم ونصف كوب زيت و 3معالق دقيق و2مكعب مرقة دجاج و 3بيضات وانا اضفت حبة فلفل اسمر وشوية جنزبيل وبالنسبه للون انا جبت لون احمر من عند العطار وحطيت مثل راس الدبوس كما قالت الاخت العزيزة
الطريقة
نضرب كل المقادير فى الخلاط كلهم بس افركى مرقة الدجاج وخرطى الثوم وتكونى محضره ثلاثة اكواب من الالومنيوم اوالاستنلس حسب المتاح وتصبى كل كوب لغاية نصه فقط علشان بيفور وتحطيهم فى حله بها ماء وتضعيهم على النار ومتفتحيش عليهم الا بعد نص ساعة و كمان تطفى عليهم النار واتركيهم حتى ان يبردوا تماما وان شاء الله هتكلى احلى لنشون